Skip links

Ontdek Vlissingen

Stad aan Zee

Stad aan Zee

Ontdek Vlissingen

Vlissingen is de boulevard en de boulevard is Vlissingen. De havenstad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken.

Het centrum van Vlissingen ligt op ongeveer 25 minuten lopen vanaf de Westerschelde Ferry. Langs de Groene Boulevard heb je een prachtig uitzicht op de Westerschelde. Je loopt langs de Oranjemolen en Uncle Beach, waar in 1944 de geallieerden aan land kwamen tijdens de Slag om de Schelde.

Vind je wandelen te ver? Dan kun je ook kiezen om je door de Zonnetrein Zeeland of de bus van Connexxion in het centrum af te laten zetten.

Boek je tickets

Zon, zee, hoge duinen en de mooiste stranden. Als je Walcheren bezoekt, kun je er niet omheen. De ligging aan de Noordzee, Westerschelde en het Veerse Meer zorgen voor een kilometerslange kustlijn met de schoonste stranden en hoogste duinen. Dit samen met bruisende badplaatsen, stedentrip-waardige plekken en de veelzijdige natuur maken een bezoek aan Walcheren een absolute must-do. Met de Westerschelde Ferry kom je aan in Vlissingen. Met een elektrische fiets of het openbaar vervoer zijn plaatsen als Middelburg, Domburg en Veere eenvoudig te bereiken.

Klik snel verder voor de beste adresjes om een hapje te eten of de leukste uitjes om te doen met kinderen in Walcheren

Ontdek Walcheren
Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.