Skip links

b-tag

Betaal je overtocht eenvoudig en gemakkelijk met de b-tag

Met de b-tag, een handig pasje op creditcardformaat, reis je altijd voor het meest voordelige tarief. Je betaalt eenvoudig maandelijks achteraf door middel van een automatische incasso. We bieden verschillende b-tag abonnementen voor voetgangers en (brom)fietsers.

Of je nu kiest voor een maandabonnement waarmee je onbeperkt kunt reizen of een abonnement waarmee je achteraf losse overtochten betaalt, met de b-tag profiteer je altijd van het voordeligste tarief. Voor scholieren en studenten hebben we speciale abonnementsvormen. Hieronder zie je onze verschillende abonnementen met de bijbehorende tarieven.

Je vraagt je b-tag eenvoudig aan bij Movenience.

b-tag tarieven

Voor voetgangers en (brom)fietsers gelden verschillende b-tag tarieven:
* Voor reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+ geldt een leeftijdskorting.
** Op het einde van het studiejaar en in de door DUO vastgestelde zomerperiode wordt het abonnement omgezet in het product ‘b-tag met losse overtocht(en)’.

Heb je een voetgangersabonnement en je reis je toch een keer met een (brom)fiets? Dan rekenen we per overtocht een toeslag van € 1,10 voor een enkele reis. Dit wordt maandelijks en achteraf automatisch met het abonnement verrekend.

b-tag voetganger

Losse overtocht: € 3,05


Maandabonnement:
€ 77,80


Maandabonnement Zeeuwse scholier: € 14,15

b-tag aanvragen

b-tag voetganger*

Losse overtocht: € 2,15


Maandabonnement:
€ 53,30


Maandabonnement student**: Gratis

b-tag aanvragen

b-tag (brom)fiets

Losse overtocht: € 4,15


Maandabonnement:
€ 104,30


Maandabonnement Zeeuwse scholier: € 27,40

b-tag aanvragen

b-tag (brom)fiets*

Losse overtocht: € 3,25


Maandabonnement:
€ 78,45


Maandabonnement student**: € 26,60

b-tag aanvragen

Reserveer je plek aan boord

In de zomerperiode en bij goed weer kan het voorkomen dat een overtocht vol zit. Om zeker te zijn van een plek aan boord, kun je tot 1 uur voor vertrek reserveren. Heb je een b-tag met losse overtochten? Dan kun je voor een meerprijs van € 0,50 per afvaart een plaats reserveren. Heb je een maandabonnement of een maandabonnement Zeeuwse scholier of student? Dan is reserveren inbegrepen en betaal je niets extra.

Je reserveert eenvoudig je plaats in onze webshop. Nadat je bestelling is afgerond staat de reservering op jouw b-tag geregistreerd en is je plaats aan boord gegarandeerd. Scan je b-tag bij de toegangspoortjes en je kunt gelijk doorlopen. Ook als de passagierstelling in de terminal op 0 staat.

Reserveer je plek
This website uses cookies to improve your web experience.
See our Privacy Policy to learn more.
Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.