Skip links

Zonnetrein Zeeland

Het leukste ritje naar het centrum van Vlissingen

Het leukste ritje naar het centrum van Vlissingen

Zonnetrein Zeeland

De havenstad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken. Het centrum van Vlissingen ligt op ongeveer 25 minuten lopen vanaf de Westerschelde Ferry. Vind je wandelen te ver? Dan kun je ook kiezen om je door de Zonnetrein Zeeland in het centrum af te laten zetten.

Je vindt de halte van de Zonnetrein op de punt, op 5 minuten loopafstand van de ferry en net over de sluizen. Met zicht op de Westerschelde rijdt de moderne solartrein over de Groene Boulevard langs Uncle Beach en de Oranjemolen naar het centrum van Vlissingen. De dienstregeling van de Zonnetrein sluit aan op de aankomsttijden van de ferry.

Je kunt de combi ferry en Zonnetrein uitbreiden met een stadswandeling door Vlissingen of een lunch met Flammküchen bij Gastrocafé Santiago. De stadwandeling en Gastrocafé Santiago vind je bij halte 4 van de Zonnetrein.

Meer informatie over de dienstregeling van de Zonnetrein vind je op www.zonnetreinzeeland.nl.

Combitickets voor de Westerschelde Ferry en de Zonnetrein Zeeland zijn verkrijgbaar in onze webshop en aan de kassa. Het combiticket is geldig van halte 1 (de Punt) tot halte 2 (het Arsenaal). 

Honden mogen gratis mee in de Zonnetrein.

Kijk voor de actuele dienstregeling op www.zonnetreinzeeland.nl.

Boek je tickets
Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.