Skip links

Whatsapp service

Altijd op de hoogte zijn?

Als eerste op de hoogte

De Westerschelde Ferry is een betrouwbare veerdienst. Maar door werkzaamheden, storingen of onvoorziene omstandigheden zoals zware storm, hoog water of mist kan het zijn dat we onze dienstregeling moeten aanpassen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn als er wijzigingen zijn in de vaartijden? Meld je dan eenvoudig aan voor ons gratis Whatsapp kanaal. Je krijgt dan automatisch een Whatsapp bericht als er wijzigingen in de dienstregeling zijn.

klik hieronder op de link om lid te worden van ons Whatsapp kanaal:

https://whatsapp.com/channel/0029Va8pNtFKQuJNNRIVYB1M 

Klik vervolgens op Volg en vergeet het belletje niet aan te klikken. Anders krijg je geen pushberichten.

Afmelden kan door op het kanaal te drukken, vervolgens druk je op de drie bolletjes naast het bel icoontje en druk je op ‘niet meer volgen’. Hierna ben je geen lid meer van het kanaal en ontvang je ook geen meldingen meer.

Wil je graag push meldingen ontvangen? Dan kun je deze gemakkelijk aanzetten. Ga hiervoor naar het kanaal van de Westerschelde Ferry. Daar zie je een bel icoon met een streepje erdoorheen. Klik op dit icoontje, het streepje wordt dan weggehaald, dit betekent dat je vanaf nu meldingen ontvangt als push bericht zodra wij een stremming delen.

Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.