Skip links

Trakteer met Vaderdag op mossels en een ferryovertocht

Voor iedere vader die op Vaderdag met Westerschelde Ferry vaart, gaat één vader in armoede gratis mee

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni hebben we een leuke aanbieding: kom met je vader naar de Westerschelde Ferry en trakteer hem op een overtocht én onbeperkt mossels eten bij restaurant het Havendorp in Vlissingen. Voor iedere vader die hier op 18 of 19 gebruik van maakt, trakteren wij één vader die leeft in armoede op een overtocht.

Ieder kind wil zijn vader in de watten leggen op die ene dag in het jaar. Maar soms zijn er de financiële middelen niet voor om dat te doen. Hoe graag je je waardering ook wilt laten zien. Kinderen kunnen hun vader aanmelden voor toch nog een mooi cadeau: op zondag 26 juni met het hele gezin varen met de Westerschelde Ferry! Je vader (gratis) aanmelden kan via pers@westerscheldeferry.nl.

Hoe werkt het?
Tickets voor de vaderdagaanbieding zijn te koop op zaterdag 18 en zondag 19 juni aan de kassa bij de Westerschelde Ferry in Vlissingen en Breskens. Je betaalt voor de overtocht met de ferry en onbeperkt mossels eten bij restaurant het Havendorp (dit is exclusief drankjes). Reserveer vooraf je tafeltje bij het Havendorp, dat kan via www.havendorp.nl. Vermeld in het opmerkingenveld dat het gaat om het ‘vaderdagmenu’. Let op: deze aanbieding is alleen geldig op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni 2022. 

Tarieven vaderdagaanbieding
Retour voetganger met mosselmaaltijd Havendorp: € 21,95
Retour (brom)fiets met mosselmaaltijd Havendorp: € 22,95
Retour voetganger* met mosselmaaltijd Havendorp: € 19,95
Retour (brom)fiets* met mosselmaaltijd Havendorp: € 21,95
* Leeftijdskorting voor reizigers van 4 t/m 11 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis.

Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.