Skip links

Vacature scheepswerktuigkundige

We zoeken een scheepswerktuigkundige

De Westerschelde Ferry te Vlissingen vervoert dagelijks met twee ferryboten passagiers tussen Vlissingen en Breskens. We doen dat met ongeveer 50 ervaren medewerkers, zeven dagen per week.

Onze kernwaarden houden we graag hoog in het vaandel: gastvrij, veilig en betrouwbaar en comfortabel.

We vervoeren dagelijks forenzen, maar met name in de zomer weten veel toeristen en lokale bewoners ons te vinden voor een overtocht met onze ferry’s.

Wie zoeken wij:

Ter versterking van onze nautisch-technische dienst zijn we op zoek naar een collegiale en flexibele kandidaat voor de functie van scheepswerktuigkundige.

Naast onderstaande functie-eisen vinden we het belangrijk dat je je vakinhoudelijk verder wil ontwikkelen en met name in de zomer bereid bent om extra in te springen. Je wordt ingeroosterd in ochtend, middag of dagdienst. Onze eerste afvaart in de zomer is om 5:48 en onze laatste afvaart is om 22:18 uit Breskens naar Vlissingen.

Ook loop je consignatiediensten, waarbij je oproepbaar bent.

Opleiding en werkervaring:

  • Leeftijd vanaf 20 jaar;
  • Afgeronde opleiding MBO-4 Scheepswerktuigkundige alle schepen;
  • En minimaal 1 jaar vaarervaring.

Wat bieden wij:

Een mooie en afwisselende baan op het water, waarbij je wordt ingedeeld in één van onze zeven ploegen, en werk je samen met de kapitein, stuurman en matroos aan veilige en prettige overtochten. Je wordt ingewerkt door onze medewerkers, waarna je zelfstandig aan de slag gaat en jij voor de technische handelingen en know how zorgt aan boord. Naast dagelijkse onderhoudswerkzaamheden, zie je ook uitdaging in het oplossen van storingen.

We hanteren een eigen cao met goede voorwaarden.

Als je belangstelling hebt, stuur je cv en motivatiebrief dan naar: hrm@westerscheldeferry.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Solliciteer direct
Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.