Skip links

Kom je spelen in Vlissingen?

Kom je spelen bij de Westerschelde Ferry?

Voor de terminal van de Westerschelde Ferry in Vlissingen is een nieuwe speeltuin gebouwd. Woensdag 15 juni heeft algemeen directeur Wiljan Vloet de speeltuin feestelijk en officieel geopend samen met een aantal kinderen van medewerkers.

“We vinden het ongelofelijk belangrijk dat passagiers zich welkom bij ons voelen en gastvrij ontvangen worden”, vertelt Wiljan Vloet. “Daarom hebben we voor onze allerkleinste passagiers een mooie speeltuin in Vlissingen gemaakt. Het speeltoestel ziet eruit als een Vikingschip waarin de kinderen kunnen klimmen en klauteren en zicht een échte kapitein wanen voordat ze aan boord gaan van de Westerschelde Ferry. Zo creëren we steeds meer beleving, zowel op de boot als tijdens het wachten.”

Westerschelde Ferry Club
“Een ander onderdeel in de beleving is de Westerschelde Ferry Club. De drie karakters kapitein Ferry, stuurman Plume en matroos Babbelaar nemen kinderen mee op avontuur op de Westerschelde Ferry. Wiljan: “De karakters zullen op steeds meer plekken bij de Westerschelde Ferry opduiken en kinderen verrassen.”

Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.