Skip links

Reserveren in de zomer

Reserveren in de zomer

In de maanden juli en augustus kan het erg druk zijn bij de Westerschelde Ferry. Om lange wachtrijen te voorkomen en passagiers te stimuleren om buiten de piekmoment te reizen is het in deze maanden niet mogelijk om een plaats te reserveren op bepaalde afvaarten.

In juli en augustus is reserveren niet mogelijk op de afvaarten vanuit Breskens van 10.18 t/m 13.18 uur, vanuit Vlissingen gaat het om de afvaarten van 16.18 t/m 17.48 uur. Dit geldt overigens niet voor passagiers met een b-tag. Zij kunnen op de genoemde afvaarten wel een plek reserveren.

Toch reserveren?

Wil je met de ferry mee en zeker zijn van een plek aan boord? Reserveer dan je plek buiten de piekmomenten. Met een reservering hoef je niet in de wachtrij en kun je gelijk inchecken bij de toegangspoortjes, ook als de boot vol is. Reserveringen worden namelijk meegenomen in de telling in de terminal.

Entertainment

Moet je toch wachten omdat de boot vol is? Tijdens bovenstaande piekmomenten zorgen we vanaf 9 juli voor entertainment om het wachten aangenamer te maken. Dagelijks kun je leuke spelletjes op de veerpleinen doen. Van bellen blazen tot stoepkrijten en balspelletjes. Laat je verrassen bij de Westerschelde Ferry.

Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.