Skip links

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen

Uitgestrekte stranden en prachtige natuurgebieden

Ontdek de mooiste plekjes van Zeeuws-Vlaanderen

Met de uitgestrekte stranden, prachtige natuurgebieden en culinaire hoogstandjes is Zeeuws-Vlaanderen een geliefde bestemming in Zeeland. Of je nu zin hebt in een ontspannen vakantie aan zee, een dag culinair wil genieten in een van de badplaatsen, een actief weekend weg wilt gaan of geïnteresseerd bent in kunst en cultuur, in Zeeuws-Vlaanderen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klik snel verder voor de mooiste strand, de beste adresjes om een hapje te eten en de leukste uitjes om met kinderen te doen in Zeeuws-Vlaanderen.

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen
Ga op avontuur in het Visserijmuseum

In het Visserijmuseum leer je het boeiende verhaal van de zee, over vissers en de bijzondere vangsten van fossielen, schelpen en andere zeeschatten. Het museum beschikt over één van de grootste tentoongestelde collectie vogels en er is een zeeaquarium waarin verschillende vissen leven zoals haaien, zeepaardjes, platvissen, krabben, garnalen, zeesterren en kreeften. Van een echte visser leer je hoe je een visnet breit of vissersknopen legt. De leukste manier om naar het Visserijmuseum in Breskens te gaan is natuurlijk met de Westerschelde Ferry!

Meer over het Visserijmuseum

Fietsen aan twee zijden van de Westerschelde

De mooiste plekjes van Walcheren én Zeeuws-Vlaanderen? Die zie je tijdens deze fietsroute. Je rijdt aan twee zijden van de Westerschelde en halverwege geniet je van het prachtige uitzicht aan boord van de Westerschelde Ferry.

Fietsroute
Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.