Skip links

Maritiem Muzeeum Zeeland

Maritiem muZEEum Zeeland

Ontdek en beleef de Zeeuwse maritieme geschiedenis van de 17e en 18e eeuw. In elke ruimte worden je indrukwekkende, persoonlijke verhalen vertelt. Over slimme botenbouwers en dappere zeeslagen. Maar ook over sterke vrouwen en sluwe smokkelaars. Je ontmoet natuurlijk Michiel de Ruyter, maar ook vele anderen.

Naast maritieme schilderkunst en sublieme zeegezichten vind je in het muZEEum ook unieke archeologische schatten van de zeebodem. Ze komen uit twee gezonken schepen: ’t Vliegend Hert en De Rooswijk. De maritieme objecten worden tot leven worden gewekt met interactieve spelelementen, een audiotour, prachtige video animaties en zelfs geur! Je ontdekt het allemaal in een prachtig decor, op een unieke plek: pal aan de Westerschelde. Vergeet niet te genieten van het uitzicht over zee en stad vanaf het Panoramadek.

Het Maritiem muZEEum Zeeland is onlangs geheel vernieuwd. Een must-see wanneer je in Zeeland bent!

Extra voordeel 
Reis je met de Westerschelde Ferry van Breskens naar Vlissingen, dan kun je een voordeliger ticket kopen voor het muZEEum. Met de kortingscode FERRYMUZEEUM ontvang je op de website van het muZEEum 15% korting op de toegang, op dezelfde dag als de overtocht. Bij toegang in het muZEEum wordt gevraagd de tickets van de ferry te laten zien ter controle.
Ook aan de kassa van het muZEEum krijg je korting op de toegang op het vertoon van je ferryticket.

Voor meer info en tickets: muzeeum.nl

Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.