Skip links

In actie voor het Ronald McDonald Huis

Westerschelde Ferry komt in actie voor het Ronald McDonald Huis

Jaarlijks overnachten bijna 300 Zeeuwse gezinnen in het Ronald McDonald Huis om zo bij hun zieke kind te kunnen zijn. De Westerschelde Ferry draagt als samenwerkingspartner het Ronald McDonald Huis in Rotterdam een warm hart toe. Daarom zijn we een actie gestart om het Huis financieel te ondersteunen.

In de terminal van Breskens pronkt sinds vorige jaar een prachtige muurschildering van stuurman Plume, matroos Babbelaar en kapitein Ferry, Behalve dat onze mascottes mooi vereeuwigd zijn, doen we er nóg wat bijzonders mee: de muur met de schildering kan namelijk geadopteerd worden ten bate van de ‘nachtzoentjes’ voor het Ronald McDonald Huis.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een stukje van de muurschildering tegen een zelf gekozen bedrag adopteren. Dit kan via onderstaande button. Vanaf het moment dat de adoptie geslaagd is, is de naam van de donateur vereeuwigd op de website. Anoniem doneren is ook mogelijk.

Ronald McDonald Huis
Een overnachting in het Ronald McDonald Huis kost € 75,- per kamer per nacht. Ouders betalen per kamer en per nacht €15,-. Voor het resterende bedrag van € 60,- is het Ronald McDonald Huis afhankelijk van giften en donaties.

Ik adopteer een stukje muurschildering!
Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.