Skip links

Gratis kroket op 29 november

Gratis kroket op 29 november

“Bijna de helft van reizigers Westerschelde Ferry mist warme snack aan boord”

Uit onderzoek door de Westerschelde Ferry blijkt dat de warme snack aan boord door reizigers wordt gemist, met name de kroket. Op 29 november, een dag die bekend staat als “Giving Tuesday”, kunnen reizigers met een b-tag abonnement daarom een gratis kroket halen in de terminal in Vlissingen.   

Uit recent onderzoek onder reizigers van de Westerschelde Ferry blijkt dat 43% van de reizigers behoefte heeft aan drinken en snacks aan boord. Na verder onderzoek via social media werd duidelijk dat vooral vaste reizigers, veelal studenten, hier behoefte aan hebben: ,,De kroket bleek het populairst onder onze vaste reizigers”.

Op dinsdag 29 november kunnen reizigers met een b-tag abonnement daarom een gratis kroket halen aan het loket in de terminal van Vlissingen. De kroketten worden aangeboden in samenwerking met Cafetaria Koko.

De actie is een voorproefje voor wat er in het komende jaar gaat komen, waarin meerdere acties en belevenissen op het programma staan: ,,Zowel voor de vaste reiziger als de dagjesmensen willen we de overtocht net wat bijzonderder maken”

De actie is geldig op dinsdag 29 november 2022 tijdens de openingstijden van Koko (10.00 t/m 19.00 uur). Op vertoon van je b-tag kun je bij de balie van Koko in de terminal in Vlissingen een gratis kroket halen. 

Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.