Skip links

High wine

Hotel Gastrobar de Timmerfabriek

High wine

Maak je dagje uit nog mooier met het High Wine arrangement bij de Timmerfabriek in Vlissingen. Dit iconische Rijksmonumentale pand uit 1914 was ooit de plek waar timmerlieden werkten aan luxe scheepsinterieurs, maar nu vind je hier een modern hotel met restaurant en bar. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt een bezoek aan Hotel Gastrobar de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring.

Tijdens de High Wine geniet je van mooie wijnen en bijpassende bites. We hebben een mooie selectie voor je samengesteld waaruit je zelf twee wijn-spijs combinaties kan kiezen. Met lekker weer zit je helemaal goed op het zonnige terras met uitzicht op het water. Je bent van harte welkom bij Gastrobar de Timmerfabriek voor een High Wine op dinsdag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Reserveren is niet nodig.

Hotel Gastrobar de Timmerfabriek is vanaf de Westerschelde Ferry terminal in Vlissingen te bereiken met de fiets (5 minuten) en te voet (21 minuten).

Dit arrangement boeken?
Klik dan op onderstaande button en kies voor ‘dagticket met reservering’ of ‘dagtickets’. Kies je dag en plaats waar je vandaan reist en kies vervolgens voor het arrangement ‘High Wine bij Hotel Gastrobar de Timmerfabriek’. Kaartjes voor de overtocht zijn inbegrepen in het arrangement.

Hotel Gastrobar de Timmerfabriek
Albionkade 301
4381 KZ Vlissingen
www.hoteldetimmerfabriek.nl
www.gastrobardetimmerfabriek.nl

Boek je tickets
Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.