Skip links

Rent & Joy

Rent & Joy

Wil jij Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen op de fiets ontdekken? Maak dan gebruik van een van onze arrangementen bij Rent & Joy. Met dit arrangement kun je een hele of halve dag gebruik maken van een e-chopper of een fatbike bij Rent & Joy in Breskens. Let op! Het dragen van een helm is verplicht op een e-chopper.

Arrangement 1: Breskens
Retour met Westerschelde Ferry naar Breskens + een hele dag op een e-Chopper of e-Fatbike + appeltaart of erwtensoep of een broodje kroket + drankje naar keuze bij Rent & Joy.

Arrangement 2: Vlissingen
Retour met Westerschelde Ferry naar Vlissingen + een halve dag op een e-Chopper of e-Fatbike + appeltaart of erwtensoep of broodje kroket + drankje naar keuze bij Rent & Joy.

Dit arrangement boeken?
Klik dan op onderstaande button en kies voor ‘dagticket met reservering’ of ‘dagtickets’. Kies je dag en plaats waar je vandaan reist en kies vervolgens voor het arrangement ‘Rent & Joy e-Fatbike’ of het arrangement ‘Rent & Joy e-Chopper’. Kaartjes voor de overtocht zijn inbegrepen in het arrangement. Je kunt dit arrangement minimaal 24 uur van te voren boeken.

Let op: dit arrangement is niet op maandag te boeken i.v.m. de sluitingsdag van Rent & Joy.

Boek je tickets
Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.