Skip links

Iedereen met een ‘vissenachternaam’ vaart gratis mee

‘Opening van het najaarsseizoen Westerschelde Ferry: iedereen met een ‘vissenachternaam’ vaart gratis mee!’ 

Na zes prachtige maanden, sluiten we het hoogseizoen van de Westerschelde Ferry met een tevreden gevoel af. Om hierbij stil te staan, starten we met een nieuwe traditie: iedereen met een ‘vissenachternaam’ zoals Visser, Vis, Snoek of Baars, mag op 29 oktober gratis met ons meevaren! 

259.000 passagiers gingen de afgelopen zes maanden met de Westerschelde Ferry op avontuur. Ze keken hun ogen uit met al die enorme schepen om hen heen, werden enthousiast van de rondleidingen van een gids van het Visserijmuseum en combineerden de vaartocht regelmatig met een bezoek aan het Zeeuws Maritiem MuZEEum, Bevrijdingsmuseum Zeeland of gingen met de Zonnetrein rechtstreeks naar het centrum van Vlissingen. 

Heb jij iets met vis (de naam Vis of een vissoort) in je achternaam, dan vaar je op 29 oktober gratis met de Ferry! Kijk bij dienstregeling voor alle vertrektijden. Neem je identiteitsbewijs om aan te tonen dat jij recht hebt op een gratis plek op de boot.

Ook in het najaarsseizoen is er genoeg vertier! Zo kan er blijvend gebruik worden gemaakt van het combinatieticket Ferry plus een bezoek aan het Bevrijdingsmuseum. Hier ontdek je het verhaal van de Slag om de Schelde en zie je met eigen ogen hoe het strijdtoneel nu nog altijd één van de drukste vaarwegen ter wereld is. Een bijzonder (educatief) uitje met de hele klas of bijvoorbeeld met het gezin in de herfstvakantie. Of combineer de Ferry met een speciaal visserij menu bij restaurant Regt door Zee.

Deze website gebruikt cookies zodat jij onze website het beste kan gebruiken.